2018-12-06 16:08:07• hírek • x

Prémium minőségű konyhai felszerelések elérhető áron a Nicovid legújabb üzletében (galéria, videó)

Megnyitotta kapuit a Nicovid üzletlánc legújabb boltja. A tősgyökeres üzlethálózat legfiatalabb tagja még csak egy napos de már vásárlók tucatjai keresték fel a prémium minőségű termékek híre miatt.

Legyen szó kiváló minőségű inox-, gránit- vagy márvány bevonatú edényekről, lábosokról, fazekakról, tepsikról, sütőformákról, késekről, termoszokról, konyhai kisgépekről, teás- és kávés készletekről, porcelán termékekről, poharakról, ebben az új boltban mindent megtalálnak. Mindent, de csak a legjobb minőségben.

 

Emellett még a szokásos heti vagy ünnepi nagybevásárlást is megejthetik egy kalap alatt. Vásárolni és spórolni is szeretnének? Látogassák meg a konyhai eszközök boltját, és vele egy udvarban levő nagy áruházat is!

 

S hogy mennyire kényelmes itt beszerezni az ünnepi hozzávalókat, ajándékokat? A Nicovid Zsadányi (Closca) úti üzleteihez egy tágas parkoló is tartozik. A portékákat kerekes bevásárlókosarakba pakolhatják. Szinte minden polc közelében találkozhatnak egy kedves eladóval, aki kérdés esetén segítségükre siet. Több kasszanál történik a fizetés, nem kell sokat ácsorogni a sorban. A portékákat készpénzzel, kártyával és Sodexo-s vagy Cheque Dejeuner-es utalványokkal is kifizetheti. 

 

Újdonságként szolgál a Star BT kártyás fizetési mód, mellyel most 6 részletre kamatmentesen vásárolhatja meg a Nicovid új boltjában a vágyott konyhai felszereléseket. Tudj meg mindent a Star BT kártyáról és a részletfizetés előnyeiről, kattints az alábbi hivatkozásra: A kamatmentes részletfizetés leírása

 

A prémium konyhai felszerelések üzletének nyitvatartása megegyezik a nagy üzletével: hétfőtől péntekig reggel 8:00 és délután 17:00 órák között, valamint szombatonként reggel 8:00 és 13:00 órák között áll az érdeklődők rendelkezésére. 

 

A Nicovid számára az jelenti a legnagyobb örömet, ha a vásárlói a lehető legnagyobb elégedettséggel távoznak tőlük. Fontos számukra a helyi értékek, az emberi kapcsolatok ápolása, hiszen náluk mindenki szatmárnémeti: a tulajdonosok, a munkatársak és a vásárlóközönség is.

 

Látogasson el Ön is családjával a szatmárnémeti üzletlánc legújabb boltjába, szerezze be innen a prémium minőségű konyhai eszközeit! Éljen a Nicovid jelmondatával: „Vásároljon, spóroljon!”
 

A Nicovid új boltja. Karácsonyi ajándéklista meg van már?

Posted by Szatmar.ro on Thursday, December 6, 2018
Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: